Lediga jobb

Våra lediga jobb:

Resemontör

Kalkylator

 


 

Resemontörer – stålbyggnader.

Du finner våra byggnadsverk runt omkring dig i allt från arenor till kontor, industrilokaler, frysbyggnader, bilhallar, gallerior, logistikcenter mm. Med 75 års erfarenhet av stålbyggnation kan vi vår sak och våra kunder kan med andra ord känna sig trygga i våra händer.

Till vår montageavdelning söker vi nu ett flertal resemontörer eller rent av hela arbetslag.

Som resemontör på Göinge Mekaniska är du tillsammans med dina kollegor ute och monterar stålbyggnader i olika delar av Sverige.

Då vi har ett stort fokus på miljö och säkerhet skall du tillse att montage sker enligt gällande lagar, regler och föreskrifter. Arbetet är fritt, spännande och variationsrikt. Du kommer i rollen som resemontör arbeta med montage av stålstommar, självbärande takplåt, väggelement, betongsocklar, mm.

Vi söker dig som är van att själv driva ditt arbete framåt och självständigt ansvara för dina uppgifter. Du uppskattar ordning och reda och agerar själv så i och runt ditt arbete. Du finner en glädje i att kunna se det faktiska resultatet av ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta då vi i stort sett alltid jobbar i team.

Vi söker först och främst dig som har erfarenhet av stålbyggnadsmontage eller plåtslageriarbeten. Du behöver kunna läsa montageritningar. Du talar och skriver svenska obehindrat och innehar B-körkort. Tjänsten innebär kontinuerliga resor och övernattningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder:

  • väldigt varierande arbete.
  • en platt organisation där det inte är långt mellan ord och handling.
  • möjligheter att utvecklas inom företaget.
  • nödvändig internutbildning.

Företagets kontor är i Hässleholm. Ditt arbetsområde är i stort sett hela södra Sverige.

För mer information om tjänsten kontakta Robin Jangenhed, 070-222 04 84.

Vi arbetar löpande med urval så tveka inte att skicka in din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan. Du skickar den till ansokning@goingemek.se.

 


 

Kalkylator – Stålbyggnader

Du finner våra byggnadsverk runt omkring dig i allt från arenor till kontor, industrilokaler, frysbyggnader, bilhallar, gallerior, logistikcenter mm. Med 75 års erfarenhet av stålbyggnation kan vi vår sak och våra kunder kan med andra ord känna sig trygga i våra händer.

Till vårt kontor i Hässleholm söker vi nu en kalkylator som upprättar kalkyler och offerter på de förfrågningar som säljarna tar hem.

I rollen som kalkylator arbetar du med hela processen från anbudsförfrågan till överlämnad offert. Kontinuerliga kontakter med såväl kollegor, kunder, konsulter och leverantörer är en del i vardagen och du blir spindeln i nätet genom anbudsprocessen.
Du är en självgående person som trivs i en roll där du får ta eget ansvar. Du har ett starkt driv och trivs med att hålla på med kalkylering och känner stolthet i det du gör och lämnar ifrån dig. Samarbete och engagemang är viktigt i denna roll såväl som en känsla för tider och kostnader. Du medverkar vid startmöten och får erfarenhetsåterföring av färdigställda entreprenadprojekt.

Kvalifikationer/kompetens: •  Byggteknisk utbildning
•  Kunna läsa och tyda ritningar
•  Erfarenhet inom byggproduktion, som exempelvis arbetsledare, anbudsingenjör, projektingenjör, kalkylator, platschef eller entreprenadingenjör är meriterande
•  Goda kunskaper i Excel, Word och Outlook
•  Erfarenhet av kalkyl- och mängdningsprogram
•  Erfarenhet av kalkylering av entreprenadsprojekt är meriterande
•  Erfarenhet av Byggsamordnaren är meriterande
•  Kunskap av dimensionering är meriterande
•  Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska

Övrigt
Tjänsten innebär att du arbetar på vårt kontor i Hässleholm tillsammans med vår övriga personal. Det vi söker är en heltidstjänst med fast månadslön och start efter överenskommelse.

För mer information om tjänsten kontakta Robin Jangenhed, 070-222 04 84.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så tveka inte att skicka in ditt personliga brev och CV omgående.

Välkommen med din ansökan innan 2022-03-31. Du skickar den till ansokning@goingemek.se.