Lediga jobb

Våra lediga jobb:


Resemontörer – stålbyggnader.

Du finner våra byggnadsverk runt omkring dig i allt från arenor till kontor, industrilokaler, frysbyggnader, bilhallar, gallerior, logistikcenter mm. Med 75 års erfarenhet av stålbyggnation kan vi vår sak och våra kunder kan med andra ord känna sig trygga i våra händer.

Till vår montageavdelning söker vi nu ett flertal resemontörer eller rent av hela arbetslag.

Som resemontör på Göinge Mekaniska är du tillsammans med dina kollegor ute och monterar stålbyggnader i olika delar av Sverige.

Då vi har ett stort fokus på miljö och säkerhet skall du tillse att montage sker enligt gällande lagar, regler och föreskrifter. Arbetet är fritt, spännande och variationsrikt. Du kommer i rollen som resemontör arbeta med montage av stålstommar, självbärande takplåt, väggelement, betongsocklar, mm.

Vi söker dig som är van att själv driva ditt arbete framåt och självständigt ansvara för dina uppgifter. Du uppskattar ordning och reda och agerar själv så i och runt ditt arbete. Du finner en glädje i att kunna se det faktiska resultatet av ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta då vi i stort sett alltid jobbar i team.

Vi söker först och främst dig som har erfarenhet av stålbyggnadsmontage eller plåtslageriarbeten. Du behöver kunna läsa montageritningar. Du talar och skriver svenska obehindrat och innehar B-körkort. Tjänsten innebär kontinuerliga resor och övernattningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder:

  • väldigt varierande arbete.
  • en platt organisation där det inte är långt mellan ord och handling.
  • möjligheter att utvecklas inom företaget.
  • nödvändig internutbildning.

Företagets kontor är i Hässleholm. Ditt arbetsområde är i stort sett hela södra Sverige.

För mer information om tjänsten kontakta Robin Jangenhed, 070-222 04 84.

Vi arbetar löpande med urval så tveka inte att skicka in din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan. Du skickar den till ansokning@goingemek.se.